Teippaukset

Jos haavenasi on saada autoosi uusi väri tai kuosi on yliteippaus valintasi. Teippi suojaa alkuperäistä maalipintaa ja on tarvittaessa helppo poistaa jälkiä jättämättä Yliteippausmateriaalit on myös erittäin helppo hoitoisia.

Auton yliteippaus.

Tuotevalikoimamme pitää sisällään merkkejä kuten, isee2, TeckWrap, KPMF ja QZvinyls

Teippaukset ja lamppukalvot

Tuote Selite muut
Osateippaukset Katto tai konepelti alk.250€
Yliteippaus Auton teippaus kauttaultaan./td> alk.2000€
Lamppukalvot Ajovalot,ym. 140€/pari
Lamppukalvot

Lamppukalvojemme pinnoite on koostumukseltaan kiiltävämpi, kovempi sekä kestävämpi kuin muilla kilpailevilla merkeillä, elastisuutta unohtamatta. Qz on täysin oma tuoteperhe. Nämä ominaisuudet takaavat kalvon tehokkuuden sekä monipuoliset asennusmahdollisuudet niin autoihin kuin mihin tahansa muihinkin mitä vaativampiin kohteisiin. Vain mielikuvituksesi on rajana! Tuotteen toimivuutta on testattu jo pitkään eri käyttökohteissa; ammattiautoilu, kuluttaja-autoilu, näyttelykalusto, maansiirtokoneet, näyttämövalaistus jne. Jopa kosketusnäytöllisten puhelimien kanssa olemme saaneet hyviä kokemuksia, johtuen ohuemmasta rakenteesta sekä raaka-aineista. Kalvo eroaa edukseen erityisen tuplasuojauksen ansiosta, joka takaa naarmuuntumattoman ja varmasti halutun lopputuloksen juuri teidänkin tarpeisiinne. Materiaali: Pvc pohjainen erikoiskirkas seos, kovalla pinnalla. 2 x suojakalvolla!

Yliteippaus

Quartz yliteippausmateriaalit ovat erittäin helppohoitoisia ja helposti asennettavia ilmakanaviensa ansiosta. Käytämme kahta isoa luotettavaa tehdasta Kaukoidässä, jotka tuottavat meille Qz perheen Wrapmateriaalit. Suurin osa pintamateriaaleista ovat peräisin Saksasta ja liimaseos on Taiwanilaisten alan huippuosaajien kehittelemää. Ilmakanavointeja on teipeissämme neljää erilaista riippuen materiaalista ja sen käyttökohteesta. QZ materiaalimme ovat pääsääntöisesti PVC ja tai polymeeri PVC erikoisseosta.