Ceramic PRO
Pinnoitteett

Nano Shine LTD kehitti teollisuuden monimuotoisiin tarpeisiin suojapinnoitteen, joka sopii kaikenlaisille pinnoille. Vuonna 2010 Nano Shine LTD alkoi tehdä teollisten tuotteiden rinnalle kuluttajamarkkinoille suunnattua tuotetta, Ceramic PRO -sarjaa. Ceramic PRO perustuu keraamisiin molekyyliyhdistelmiin ja nanoteknologiaan.

Ceramic PRO - Pinnoite

Ceramic PRO 9HCeramic PRO -sarjan 9H-tuotteessa on pysyvä nanokeraaminen pinnoite. Sen ominaisuuksiin kuuluvat korkea kiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys jopa 750 asteseen. 9H-pinnoite voidaan poistaa vain hiomalla, esimerkiksi koneellisella kiillotuksella.Hydrofobinen ja anti-graffiti -efekti tarkoittavat sitä, että 9H-käsitelty pinta pysyy kauemmin puhtaana, eikä lika tartu siihen helposti. Hydrofobinen efekti hylkii vettä vieden likaa mukanaan. 9H-kovuuden omaava keraaminen pinta suojaa ilmansaasteilta ja kovilta kemikaaleilta.

Ceramic PRO 9H - Hinnasto

Tuote Selite Hinta
Ceramic Pro - 1v-pinnoite 1 vuoden takuupinnoite. alk.400€
Ceramic Pro - 3v-pinnoite 3 vuoden takuupinnoite. alk.650€
Wheel & Caliber Vannekäsittely 4 kpl. alk.150€
Tekstiilikäsittelyt Auton istuimet, verhoilut, ym.. alk.130€
Nahkakäsittely Auton istuimet, verhoilut, ym.. alk.150€

Ceramic PRO Rain - Hinnasto

Tuote Selite Hinta
Ceramic Pro Rain - Lasipinnoite Kaikki lasit. alk.130€
Ceramic Pro Rain - Lasipinnoite Pelkkä tuulilasi. alk.70€

Ceramic PRO Rain on erittäin vettähylkivä lasipinnoite. Ceramic PRO Rain on suunniteltu erityisesti lasipinoille, ja sillä on korkea kulutuskestävyys. Käsitelty tuulilasinpinta ei vaikuta lasinpyykijoiden toimintaan. Vesi pisaroituu vettähylkivälle tuulilasinpinnalle ja pisarat liukuvat pois ajoviiman vaikutuksesta.